Art Featuring Taylor Swift som Superhero Dazzler Från X-Men Goes Viral; Fläktar Reagera

En X-Men har reimagined Taylor Swift som superhjälte Dazzler i hans senaste konstverk. Detta konstverk är nu emot kärlek från fans på nätet. Dazzler gjorde en cameo i X-Men: Dark Phoenix och det ryktades att Taylor Swift erbjöds rollen som superhjälte som älskar musik. Ta reda på mer information om den här berättelsen nedan.

Taylor Swift som X-Men’s Dazzler går viral
Taylor Swift är en av de mest älskade sångarna i denna generation. Förutom att vara sångare och låtskrivare är Taylor Swift också skådespelare. Hon sågs senast i musikalfilmen, Cats tillsammans, Idris Elba, James Corden, Rebel Wilson, och andra erfarna skådespelare.

Enligt Collider s rapport, Taylor Swift kontaktades för att spela rollen som Dazzler i X-Men: Dark Phoenix. X-Men’s Dazzler är en mutant som kan omvandla ljudvibrationer till ljus och energi. Denna supermakt ledde henne att bli en av de mest unika superhjältarna i X-Men universum. Halston Sage spelade dock Dazzlers roll i filmen.

Läs också | US Navy Band’s Överlämnande av Taylor Swift Song är ”awesome”, Titta på Sea Shanty Version

Detta missade tillfälle inte stoppa konstnären Steven Defendini från reimagining Taylor Swift som Dazzler. Defendini tog till Twitter och delade en konst av Taylor Swift som mutant. Bilden verkar från Taylor Swifts världsturné 1989. Hennes korta blonda hår och röd läpp är en död giveaway av samma. I Steven Defendini konst, Taylor Swift är idrottsliga en blåaktig silver kostym, med lite smink och en mikrofon i handen.

Tillsammans med konsten talade Steven Defendini också om hur han föreställde sig Dazzler. Han nämnde att inspirationen bakom det var Taylors ryktas gjutning som X-Men’s Dazzler i Dark Phoenix. Han avslutade tweet genom att lägga till att Taylor Swift senaste album Folklore och Evermore är spektakulära. Ta en titt på konstverk av Taylor Swift som Dazzler här.