CAGDI Rekrytering 2020: Allt du behöver veta om lediga platser

Kendriya Krishi Vikas Sansthan (Central Agricultural Development Institution) har släppt anmälningar om öppnandet i sina flera kontor över hela Indien. CADGI-rekryteringen 2020 har meddelat att blanketten fyller datum och de sista datumen för lediga platser. De personer som är behöriga till tjänsten måste ansöka med grundliga dokument och formalitetskontroller.

Mer om CAGDI som nämns på den officiella hemsidan
Webbplatsen för CAGDI lyder: ”The Central Agricultural Development Institution (CAGDI) syftar till att fördubbla eller andra ökade inkomster indiska jordbrukare och öka den indiska ekonomin tillväxt eller BNP på global nivå. Det syftar till att genomföra centrala/statliga regeringar och CAGDI-system eller gemensamma system för jordbrukare och kvalificerade/halvkvalificerade/icke-kvalificerade arbeten i Indien.” CAGDI tillhandahåller investeringspolitik, utbildningsprogram, återbetalningspolitik som är särskilt inriktad på att hjälpa jordbrukarna. Dessutom fungerar det också som en vägledning för alla jordbrukare som funderar på att expandera verksamheten.

CAGDI rekrytering 2020 uppdateringar och mer
Ansökan har begärts över 2167 lediga platser inom investerings- och marknadsavdelningen. Den officiella anmälan har släppts på sin egen webbplats. Länken är jobs.cagdi.in. För att fylla i formulären är sista ansökningsdag 25 juni 2020. CADGI har släppt en detaljerad riktlinje för öppningar på sin webbplats.

CAGDI rekrytering 2020 tjänster och betalningssystem
Det finns över 1036 tjänster för tjänsten som företagsrepresentant i CAGDI rekrytering 2020. Betalningen per månad för företagsrepresentanten är 16680 enligt anmälan. Ytterligare 996 tjänster för biträdande investeringschefspost, betalningen för samma per månad är 20500. För chief investment officer finns det 36 tjänster, betalningen för samma är 45000 och slutligen, för tjänsten som investeringschef, finns det 99 tjänster i CAGDI rekrytering 2020. Betalningen till investeringsförvaltaren är cirka 38000.