”Eternals” Star Salma Hayek säger att hennes film är ”annorlunda” från andra MCU Films

Amerikansk-mexikanska skådespelaren Salma Hayek kommer att göra sin Marvel Cinematic Universe debut med Eternals. Hon kommer att spela karaktären av Ajak, Filmen har en stjärnspäckad rösterna som Avengers: Endgame och många andra MCU filmer. Men Hayek i en intervju nyligen sade att Eternals inte kommer att vara något som fans redan har upplevt och skillnaden sker redan från produktionen.

Läs också | Marvel’s ’Eternals’ aspirerar på att gå ”längre och större” än ”Avengers: Endgame”

Salma Hayek om hur Eternals skiljer sig från andra MCU filmer
I en intervju nyligen med ET, sade Salma Hayek att hon tror att filmen ”definitivt” har sitt eget DNA med MCU, och det är annorlunda. Skådespelaren nämnde att det är regisserad av en kvinna, Chloe Zhao. Om inspelningen av filmen, sade Hayek som inte gjorde det mesta i studion och att filmen har spelats in på verkliga platser som är ”ovanligt” för Marvel. Hayek hävdade att hon är ”mycket glada” om Eternals eftersom det definitivt har en speciell vibe till det. Hon sa att hon inte bara älskar sin karaktär utan också rösterna.

Salma Hayek kommer att spela Ajak i Eternals. Hon är den kloka och andliga ledaren för superhjältegruppen, som har hjälpt den mänskliga civilisationens framsteg och kan använda sina förmågor för att läka både människor och eviga. Karaktären sägs vara moder till Eternals-gruppen. Ajax kommer att vara den som kan kommunicera med Celestials.

Hayek är känd för sina framträdanden i filmer som Desperado, From Dusk till Dawn, Wild Wild West och Dogma på 1990-talet. Hennes genombrottsroll kom 2002 släppte Frida, som den mexikanske målaren Frida Kahlo. Hennes storbildsprojekt inkluderar Lonely Hearts, Grown Ups, Americano, The Hitman’s Bodyguard, Like a Boss och andra.