Flipkart lanserar sin första interaktiva Game Show ”Kya Bolti Public”

När vi fortsätter att vara säkra inomhus presenterar Flipkart Video en ny poll-baserad spelshow för att hålla dig engagerad. ”Kya Bolti Public” presenterar en differentierad konsumentupplevelse genom att integrera två mycket engagerande koncept, gamification och videostreaming för första gången någonsin på Flipkart-appen. Värd Maniesh Paul, showen är live och kan spelas hela dagen från 9:00 till 21:00.

En smart paketerad spelshow, ”Kya Bolti Public” samlar rätt mängd underhållning med en kvick värd, roligt manus, trendfrågor, en chans att vinna stora priser och en sömlös upplevelse som är användarvänlig och mobil-först. Den poll-baserade spelshow har värd Maniesh Paul fråga tittarna en uppsättning av 5 spännande frågor varje avsnitt vardera med 2 alternativ att välja mellan.

Underhållning hemma
Vad gör detta frågesport format annorlunda är att frågorna har inget rätt eller fel svar, och resultaten beror enbart på Indiens mest populära val. Hela showen har skapats och genomförts på distans och syftar till att underhålla landet och vinna belöningar samtidigt uppmuntra människor att stanna inomhus.

”I en tid när nationen fortsätter att stanna inomhus tittar vi ständigt på innovativa sätt att få kontakt med våra konsumenter. Med interaktivitet är ett viktigt fokus för oss, vi är glada att lansera vår senaste Original under Flipkart Video Originals paraply – Kya Bolti Public.

Detta är en enkät baserad spel som kommer att underlätta deltagande från hela landet. Den första showen i sitt slag på vår app, den följer ett unikt användargränssnitt som är ett resultat av vår konsument-första strategi i kombination med vår teknikupplevelse”, säger Prakash Sikaria, Vice President of Growth and Monetisation på Flipkart.

Showen använder en distinkt mekanism som tillåter användare att strömma showen och klicka på sina svar på skärmen samtidigt som enkla gissningar av de frågor som publiceras. Med en mängd roliga frågor som sträcker sig från ”Vem är bättre på hushållsarbete mellan Katrina Kaif och Shikhar Dhawan?” till ”Vem är idrottsliga en bättre frisyr mellan Virat Kohli och Cristiano Ronaldo?”; nu Indien får välja. Spänner över en månad, kommer showen har en ny episod varje dag som ger människor en chans att vinna stort i varje avsnitt.

För att delta, lyssna på Flipkart-appen, tryck på videoknappen längst ner, klicka på ”Kya Bolti Public” och skicka in dina svar!