Ioan Gruffudd hustru Alice Evans Pennor en känslomässig anmärkning om att hantera ”olidlig smärta”

Ioan Gruffudd och hustrun Alice Evans är enligt uppgift på väg till en skilsmässa efter att ha varit gift i 13 år. Ioan Gruffudds fru Alice Evans har tagit till Instagram för att dela med sig av ett känslosamt budskap om hur hon klarar av separationen.

Läs också | Tom Holland kallar ”Spider-Man 3” Den ”mest ambitiösa” fristående superhjältefilmen någonsin

Ioan Gruffudds fru delar en känslosam ton
I inlägget har Alice skrivit att hon aldrig trodde att detta skulle hända henne och hennes familj. Hon sade att hon fortfarande kämpar mot det; hon älskar sina barn och fortfarande älskar Ioan. Hon skrev vidare att hon inte känner att Ioan kommer tillbaka till henne och deras barn. Alice beskrev sin smärta som olidlig och skrev att hon är starkare än en oxe. Hon tillade också att hon kommer att göra det rätta för sina döttrar.

Nyligen såg Ioan Gruffudd gå för matinköp i Los Angeles där han talade med några fotografer. Han berättade för dem att det var en mycket svår tid för honom och hans familj. Han berättade också att han och Alice fokuserar på barnen. Ioan tackade också paparazzi för att respektera deras privatliv.

Skilsmässan mellan de två tillkännagavs med en rad nu borttagna tweets. I tweets, skrev hon att hennes man som är hennes själsfrände har deiced att lämna sin familj. Hon skrev också att hon och hennes döttrar är mycket förvirrade och ledsna.

Ioan Gruffudd och Alice Evans
Ioan och Alice gifte sig 2007 i Mexiko. Paret har två döttrar Ella Betsi Janet Gruffudd som är 11 år och Elsie Marigold Gruffudd som är sju år gammal. Båda döttrarna var tänkt genom IVF eftersom Alice hade en låg follikel räkna. De träffades första gången på uppsättningar av deras film 102 dalmatiner. Ioan stödde Alice när hon anklagade Harvey Weinstein för att ha bjudit in henne i hans hotellbadrum. Ioan återvände från Australien där han sköt för tredje säsongen av Harrow.