”Mean Girls” Skådespelaren Rachel McAdams fick nästan inte rollen som Regina George; Vet varför

Mean Girls är fortfarande en av de mest minnesvärda teen komedi-dramer även efter 15 år av dess release. Filmens ensemble rösterna var en av de främsta orsakerna till filmens otroliga springa i biljettkassan. Men visste du att skådespelarna nästan inte var gjutna som de karaktärer som de nu är så populärt kända för? Kolla in några trivia av film.

Läs också – SAG Award Snubs 2021: Läs för att ta reda på de 10 största snubs av 2021

Läs även – Golden Globes 2021: Här är en lista över de första nominerade på den prestigefyllda Awards

Rachel McAdams $ 10.000 gimmick
När skaparna av Mean Girls fortfarande letade efter ansikten för sina karaktärer, var Lindsay Lohan faktiskt den första att närma sig dem för rollen som Regina George. Enligt en rapport från Entertainment Weekly, skådespelaren hade avslöjat att hon alltid spelat blyg och inte-så-cool tecken och ville prova något annat på den tiden. Men skaparna övertygade henne så småningom för Cady Heron och platsen för Regina George var, återigen, tom. Post den långa auditions, de flesta av lagets spelare var imponerade av Rachel McAdams och gick med på att ha henne ombord.

Regissören Mark Waters behövde dock fortfarande övertygas. Han avslöjade för Vulture att hans första tankar var att McAdams, som var 24 vid den tiden, inte skulle kunna passera som en 16-åring. På toppen av det, skådespelerskan hade gjort det mycket klart att hon inte skulle bleka håret för rollen med oro för hårskador. Så småningom gav Waters och producenterna efter för hennes krav och gjorde sitt dyraste köp för filmen i form av en blond peruk. En blond peruk som kostade dem 10 000 dollar. Peruken gjordes av en välkänd peruk maker och dess underhåll kostar mer än peruk själv. Rajiv Surendra, som spelade Kevin i filmen, förklarade för Sjutton det långa förfarandet för att upprätthålla peruken. Tydligen var de tvungna att försegla peruken i en duschmössa varje gång efter en tvätt och genomborra en fön i locket för att torka den. Oavsett verkar krångel värt det i slutändan efter vad den gjorde för Regina ikoniska utseende som firas fram till idag.