Panjab University Utfärdar riktlinjer för att genomföra Termin Tentor från juli

Panjab University utfärdade SOP inför sin juli terminsundersökning bland COVID. 150 kandidater kommer att tillåtas vid varje center under en session

Panjab University i Chandigarh har utfärdat slutliga riktlinjer inför sin juli terminsundersökning. Exam Controller Dr Parvinder Singh informerade om att varsity har slutfört standard operativa förfaranden (SOPs) för att genomföra tentor för exit klasser från juli.

Enligt SOP kommer högst 150 kandidater att tillåtas vid varje center under en session och tentamenstiden kommer att vara 2 timmar. I sopet nämns också att kandidater som bor i röda zoner/inneslutningszoner inte kommer att tillåtas att närvara vid undersökningen.

”Högst 15 kandidater och en invigilator kommer att tillåtas i ett rum. Ingen kandidat som bor i röda zoner/inneslutningszoner får visas i proven. Separata arrangemang kommer att vidtas för dem,” Singh berättade ANI.

Arogya Setu ansökan för att kontrollera COVID status
Universitetets riktlinjer anges vidare att personal på examen tull måste ladda ner Arogya Setu ansökan för att kontrollera deras COVID-19 status. Varsity har gjort bära masker obligatoriskt för lärare, personal och studenter. Dessutom kommer undersökningshallar att saneras och termisk screening av varje deltagare i hallen kommer att genomföras. Varje student eller personal i karantän eller har symtom på Covid-19 kommer inte att tillåtas att komma in i centrum, tillade den.

Panjab University hade utrymt två av sina vandrarhem för att omvandla dem till karantän centra för att stödja kampen mot Covid-19, eftersom landet fortsätter att bevittna en ökning av coronavirus fall.